Oj kära nån, här sitter jag och innan för mitt skal spirar ett hjärtligt skrattanfall. Säger bara en sak, jag hänvisar till ett inlägg jag skrev för några veckor sedan. "IP-adress " Tydligen har jag inte varit tillräckligt tydlig, så därför vill jag åter säga tack att ni påminner mig om detta faktum. Faktumet om att det finns en grupp som bokstavligen "hatar" att jag skriver och yttrar min tro. Då menar jag inte MIN utan en tro som jag delar med många människor runt om på vår jord. Om ni bums vill läsa min blogg , så beror det på att ni faktiskt är intresserade av vad jag skriver om. Kanske intresserade av att hitta något ni kan ogilla eller till och med hata eller kanske faktiskt kan läsa av någon positiv anledning. Vad vet jag... En del människor har extremt svårt att uppmuntra och ännu svårare för att behärska sig för att kommentera. Men något denna grupp har lätt för är att skriva något negativt. Men det som är så roligt är att det inte kan hålla sig till sak utan istället börjar på personangrepp. I mina negativa kommentarer  finns en gemensam nämnare det är att jag personligen ska lägga ner med att snacka om min tro. Men svar på det är ett tydligt NEJ. Jag har och kommer aldrig skriva att ni måste tro precis som jag. 

Charmen med livet är enligt mig att kunna få vara den man är så vidare man inte gör någon annan varken fysiskt eller psykiskt illa. Jag kan inte svara på frågor kring eran tro och era livserfarenheter. Det enda jag kan utgå ifrån är mig själv. Denna blogg är ingen allvetare som driver eller akademiskt uppslag utan bara bokstäver som försöker forma i en enkel beskrivning vem jag är. Utan min adoption, musik, sjukdom och tro vore inte jag Nova. Den som försöker förändra mig, kan ju börja på något nytt projekt. För projektet med att ändra mig är ett projekt som kräver så mycket tid så att du nog får sjukpensionera dig eller kanske starta eget där företaget heter exempelvis " change Nova " 
Även fast jag är sjukskriven och har all tid i världen så har jag så mycket i min kalender att jag inte har tid eller lust att sitta och läsa bloggar där jag 

1 inte känner personen. 2 inte alls brinner för det som står på bloggen och 3 näst intill får riktiga utbrott över det som står. Varför lockas man till att läsa något sådant?! Finner bara 3 ord FÖR MYCKET FRITID. 
Nu undrar ni säkert, men varför pallar du skriva ett sådant långt inlägg kring detta. Då säger jag som jag skrev på " IP-adress" För att jag vill påminna om att detta är min blogg och jag tycker inte det är okej att man kommenterar med personangrepp. I know, man får räkna med sådant, men säger det åter igen. Jag vill visa klart och konkret att jag inte tycker det är okej!

2 kommentarer

Jens

08 Mar 2014 21:09

Så rätt!

Joel

09 Mar 2014 00:23

Hej!
Såna som skriver något ont ska du bara skita i. Du är stark <3
Joel

Kommentera

Publiceras ej